Ludieke actie – promotie ROOKVRIJE HORECA

eracare-2008-rookvrije-horeca.jpg

Malden, juni 2008

Ludieke actie ter promotie van rookvrije horeca

MALDEN – “Het is echt nergens voor nodig om bang te zijn dat je stapavondje niet leuk meer is zonder sigaret” aldus de heer Vloet van eraCare uit Malden. Zelf ooit een stevige roker maar nu al jaren blij dat hij zichzelf een ex-roker mag noemen. Veel mensen twijfelen hier echter nog aan. Vanwege het rookverbod dat 1 juli in de horeca ingaat houdt eraCare een ludieke actie om het stoppen met roken te promoten binnen de horeca.

Tijdens deze actie kunnen horecabedrijven een poster ophangen om te laten zien dat ze aan deze actie meedoen en klanten te laten weten dat ze daar om een kortingsbon kunnen vragen. Elke klant die zich via zo’n bon van het horecabedrijf in kwestie aanmeldt bij eraCare maakt samen met het bedrijf kans op een rit in een Ferrari. Hoe meer aanmeldingen, hoe groter de kans. Daarbij vullen de klanten met hun inschrijving automatisch de pot van het Nijmeegs Offensief Tegen Kanker aan met vijf euro en steunen zo meteen een goed doel. Dit geld besteedt de stichting namelijk aan onderzoek naar immunotherapie.

1 juli horeca ondernemers
Daarnaast wordt er op 1 juli bij eraCare in Malden een speciale Stoppen met Roken behandeling gegeven voor horeca ondernemers. Iedere horecaondernemer mag zich hiervoor gratis aanmelden (maximaal één persoon per vestiging). Zo kunnen zij zelf ervaren hoe eenvoudig het kan zijn om te stoppen met roken. Tijdens deze behandeling wordt gewerkt met een zeer succesvolle methode die bestaat uit een combinatie van Auriculo therapie en een op NLP gebaseerde training. Het aantal plaatsen is beperkt, men kan een afspraak maken via 024-3880457. eraCare is gevestigd in Malden maar geeft ook maandelijks stoppen met roken behandelingen op wisselende locaties.
Meer informatie kunt u vinden op www.eraCare.nl