Nieuw asfalt voor de Scheidingsweg

Nijmegen, 29 september 2008
 
De gemeente Nijmegen gaat het asfalt van de Scheidingsweg vervangen. De werkzaamheden vinden plaats in drie fasen en starten op 6 oktober. Doorgaand verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.

Het wegdek van de Scheidingsweg is verouderd. Daarom vervangt de gemeente Nijmegen zowel het asfalt van de rijweg als van de fietspaden. Dit gebeurt in drie fasen. Op maandag 6 oktober wordt gestart met het deel van de Scheidingsweg tussen de St. Annastraat en de Pastoor Schelstraeteweg. Deze eerste fase duurt minimaal vijf weken.

Aansluitend is het verlengde van de Scheidingsweg (de Sionsweg) tussen de Driehuizerweg en de spoorlijn Nijmegen-Venlo aan de beurt.

Als laatste wordt in het voorjaar het deel tussen de Pastoor Schelstraeteweg en Driehuizerweg vervangen.

Er is geen doorgaand verkeer mogelijk tijdens de werkzaamheden. De woningen zijn bereikbaar. Bewoners van de Scheidingsweg kunnen het huisvuil op de gebruikelijke manier aanbieden.In fase 1 wordt het verkeer dat vanaf de Rijksweg of Grootstalselaan komt, omgeleid via de St. Annastraat en vervolgens de Houtlaan. Verkeer afkomstig van de Scheidingsweg wordt omgeleid via de Heyendaalseweg

Bron Gemeente Nijmegen