Son Asi & Salsa – Botanische Tuin, 20 sept

Son Asi
Salsa in de Hortus – Park Brakkenstein Nijmegen

Tuinconcert zondag 20 september 2009 om 14.00 uur

Son Asi put uit het rijke repertoire van bekende en minder bekende Cubaanse ‘son’ tot Dominicaanse merengues. Van Buena Vista Social Club dus tot Guantanamera, van romantische boleros tot vrolijke salsa.

Mooi en swingend, voor dansers én luisteraars. De muziek van Son Así kenmerkt zich door twee- en driestemmige zang, het typische geluid van de dubbelsnarige ‘tres’ en een swingende ritmesectie van gitaar, bas en percussie. Onder aanvoering van stralende zangeres Alja zorgen zij voor een hartverwarmend optreden in een ontspannen sfeer. Hun nieuwste CD heet Sabor Tropical. Bezetting: Anurakt Scheepers: tres/coro/muzikaal leider; Alja Weerts: leadzang/percussie; ErikJan Hertogs: gitaar; Minco Coenraad: babybass/zang.

Entree € 8,-

Rondleiding in Botanische Tuin: 12.30u.!
Vóór het optreden van Son Asi is er voor natuurliefhebbers een rondleiding door de Botanische Tuin. Met ruim achthonderd verschillende planten geeft deze tuin een beeld van de verschillende natuurlandschappen in Nederland. Een imposante rotsheuvel naast een prachtige verstilde vijver. Met daaromheen een moeras met knuppelpad, verschillende bostypen met elk hun eigen vegetatie en een mooi heidegebiedje. De rondleiding begint om 12.30 uur en is in de prijs inbegrepen.
Wij heten u van harte welkom bij Hortus Arcadië (in park Brakkenstein) aan de d’Almarasweg 22d te Nijmegen.

Aanvang optreden : 14.00 uur
Entree € 8,- voor volwassenen
€ 4,- voor kinderen t/m 12 jaar

Aanvang rondleiding Botanische Tuin: 12.30 uur (tot 13.30 uur)
Voor meer informatie kunt u bellen 024 – 3561409 of mailen: hortusarcadie@tiscali.nl of onze website bezoeken op www.hortus-arcadie.nl