Sparen van bananen om uitgaansgeweld te verminderen

Ben jij altijd de pisang van jouw vriendengroep; elleboogstootjes in je rug, drank over je nieuwe shirt of iemand die ruzie bij je uitlokt. Voel jij de irritatie al opborrelen? Zonde, want deze irritaties hoeven jouw avondje uit niet te verpesten. Via een initiatief van studenten zet je deze negatieve situaties om tot een positieve ervaring met het Banaan van de Maand spel. Maar hoe werkt het Banaan van de Maand spel?

maandspel

Houd het uitgaansleven leuk

Met het Banaan van de Maand spel spaar je Bananenpunten voor irritaties tijdens het uitgaan. Zo krijg je bijvoorbeeld drie punten wanneer je een drankje over je heen krijgt en vijf punten wanneer iemand ruzie bij jou uitlokt. Maar wat kan je nu met deze punten? Als je het spel speelt met je vrienden krijgt de Banaan van de Maand, degene met de meeste Bananenpunten, van zijn vriendengroep een fles Pisang cadeau. En zo zet je dus irritatiepunten om tot iets positiefs!

Speel jij mee?

Het doel van het Banaan van de Maand spel is het verminderen van uitgaansgeweld in Nijmegen door uitgaan voor iedereen leuker te maken. Dit initiatief van studenten heeft als doel om een positieve draai te geven aan irritatiepunten in het uitgaansleven door middel van humor, competitie en beloningen. Wil jij ook een steentje bijdragen aan het verminderen van uitgaansgeweld in Nijmegen? Ga dan uit en spaar voor Bananenpunten samen met je vrienden!