Speel-GOED Lindenholt weer open

Opening Speel-GOED, met veel activiteiten
Openwijkschool de Interacker, Zellersacker 10-03 – woensdag 21 januari 2009

Het was een groot gemis toen Speel-GOED in de openwijkschool Interacker zijn deuren moest sluiten. De kinderen kwamen in actie en met goed resultaat. Vanaf 21 januari 2008 is Speel-GOED Lindenholt weer geopend en wordt het uitgevoerd door Tandem welzijn.
 
SpeelGOED is een “waarden en normen” project, kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen Smiles verdienen door goed en sportief mee te doen aan activiteiten. In ruil voor de Smiles kunnen ze buitenspeelgoed lenen en meedoen aan activiteiten.

Op woensdag 21 januari om 13.30 zal Speel-GOED officieel worden geopend. Bij deze opening zullen er veel activiteiten plaatsvinden zoals schminken, een klimpyramide, sumoworstelen, voetballen, tafeltennis, Wii en een ballenbak. Tussen 12.00 en 17.00 zullen er doorlopende activiteiten zijn en is er de gelegenheid om je in te schrijven. Om 14.00 begint er een zeskamp waar je gratis aan mee kunt doen. Iedereen is welkom om op woensdag 21 januari aanwezig te zijn bij de opening en mee te doen aan de activiteiten op het schoolplein bij de openwijkschool de Interacker (Zellersacker 10-03).

Voor meer informatie kun je terecht bij Crystal Molenaar via 06-12586811 of c.molenaar@tandemwelzijn.nl