Stageplekken Strandpaviljoen Dushi 2.0

Stageplekken ‘Op een unieke locatie’

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (bol, niveau 1)
Werken met uiteen lopende voedingsmiddelen? Bij Strandpaviljoen Dushi 2.0 werken we met versproducten en leer je verschillende facetten die wij aanbieden zoals; het bereiden van borrelhapjes, lunches en diners, het voorbereiden en serveren van buffetten en BBQ’s. Leer te assisteren bij de productie, verwerking en presentatie van onze voedingsmiddelen. Je leert hygiënisch te werken en krijgt aandacht voor de kwetsbaarheid en de bederfelijkheid van de voedingsmiddelen. Ook leer je op een correcte wijze om te gaan met leveranciers en chauffeurs.

– Eén beschikbare stageplaatsen in de periode van 01-04-2019 t/m 31-10-2019

Gastheer/-vrouw (bol, niveau 2)
Als gastheer/-vrouw werken bij Strandpaviljoen Dushi 2.0 met verschillende formules zoals restaurant, bar, feestruimten en vergadercentra. In het hoogseizoen bedien je internationale gasten. Je stemt je werkzaamheden, producten en diensten af op de wensen van onze gast. De grote variatie van opdrachten, onvoorspelbaarheid van gasten en onverwachte werkdruk leer je je flexibel op te stellen. Als gastheer/-vrouw zorg je dat het Strandpaviljoen klaar is om onze gasten te ontvangen en de voorraden aangevuld zijn. Je ontvangt gasten, adviseert hen en neemt bestellingen op. Je maakt drankbestellingen klaar en serveert deze met de maaltijden uit. In het contact met onze gasten richt je je op het creëren van een optimale beleving en houd je ook het commerciële belang in het oog. Je rekent af met de gast en ruimt op. Je werkt volgens het gastvrijheidsconcept en volgt het sociaal-hygiënisch beleid. Je overlegt met collega’s, leidinggevende en de keukenbrigade.

– Twee beschikbare stageplaatsen in de periode van 01-04-2019 t/m 31-10-2019

Kok (bol, niveau 2)
Je bereidt gerechten voor en maakt ze af als onze gasten ze bestellen. Je maakt een planning voor de dag en helpt mee met de ontwikkeling van de menukaart. Je zorgt ervoor dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat bereidingen op hygiënische wijze verlopen. De kok controleert de ingrediënten die geleverd worden en voert voorraadbeheer uit. Je gaat flexibel om met piekbelasting en leert te communiceren met je collega’s. Bij de bereiding van gerechten gebruik je de juiste apparatuur, gereedschappen en bereidingstechnieken.

– Eén beschikbare stageplaatsen in de periode van 01-04-2019 t/m 31-10-2019

Herken jij jezelf in de onderstaande eigenschappen, stuur dan snel een motivatiebrief met CV.
– Communicatieve vaardigheden;
– Assertiviteit: door het initiatief dat gewenst is in te brengen en het aanpakken en oppakken van verschillende taken;
– Slagvaardig en flexibel: werkzaamheden en tempo is redelijk hoog;
– Gedrevenheid;
– Ijverigheid;
– Zelfstandig en goed in teamverband;
– Kennis van Duits en Engelse taal;
– Enthousiast en representatief;
– Hands-on mentaliteit;

Solliciteren
Wij ontvangen graag een motivatiebrief plus CV, graag richten aan Strandpaviljoen Dushi 2.0, Pastoorsdijk 11a, 6586 AZ Plasmolen of bel mail deze naar: dushibootverhuur @ hotmail.com.

Zie ook: www.strandpaviljoendushi.nl

RestaurantsVacatures Nijmegen