Vacature: Strandpaviljoen Dushi is op zoek naar jou!

Het mooie weer komt er weer aan en we mogen stukje bij beetje weer meer van de overheid. Tijd om de terrassen weer open te gooien en te genieten van het heerlijke weer.

Strandpaviljoen Dushi maakt zich weer op voor het komende seizoen en is daarom op zoek naar toppers om samen met hun de gasten een onvergetelijke belevenis te laten ervaren.

Er staan momenteel twee type vacatures over namelijk die van ‘medewerker bootverhuur’ en ‘medewerker horeca’.

Medewerker Bootverhuur

Als medewerker bootverhuur verwelkom jij de gasten en handel jij de (online) reserveringen af. Je bent behulpzaam richting de gast en geeft hun uitleg over de vaarroutes, vaar instructies en het gebruik van het materiaal. Kortom; jij zorgt ervoor dat de gasten een plezierige dag op het water beleven.

Dushi-2021-04-30-vacature-medewerker-bootverhuur

Medewerker Horeca

Als medewerker horeca ga je heel wat meters afleggen. Je zorgt er namelijk voor dat de de gasten een onbezorgde tijd hebben wanneer ze ons komen bezoeken en zal hun voorzien van een hapje en een drankje. Jij zorgt ervoor dat de gast een complete belevenis krijgt wanneer ze een stap over de spreekwoordelijke drempel hebben gezet. Jou missie is geslaagd wanneer de gast met een glimlach onze locatie verlaten.

Dushi-2021-04-30-vacature-medewerker-horeca

Ben je geïnteresseerd in één van deze functie(s) neem dan contact op met ons. Dit kan via dushibootverhuur@hotmail.com of via telefoonnummer 024 6756822

https://www.strandpaviljoendushi.nl/vacatures