Talent Event Rijk van Nijmegen: Waar Jouw Talenten en Werkgevers Elkaar Ontmoeten

Nijmegen – Het Talent Event Rijk van Nijmegen organiseert op 30 oktober een uniek matchingevent voor werkzoekenden en carrièreswitchers in de regio. Het event zal plaatsvinden in De Vasim in Nijmegen en richt zich op het samenbrengen van talentvolle individuen met potentiële werkgevers. Inschrijvingen zijn open tot en met 24 oktober via de website van het Talent Event.

Talent Event - Nieuwsbericht website 850x530

Van je Talent je Werk Maken

Tijdens de inschrijving kunnen deelnemers kiezen tussen een ochtend- of middagprogramma en wordt er een online talentenlijst ingevuld. Het event biedt niet alleen matchingsgesprekken met werkgevers maar ook kleur- en kledingadvies, het maken van een professionele profielfoto, en persoonlijk advies over scholings- en beroepsmogelijkheden.

Special Guest Samir Fighil

Verhalenverteller en Nijmegenaar Samir Fighil zal het evenement openen. Hij zal zijn persoonlijke verhaal delen en inzicht geven in hoe hij zijn eigen talenten heeft ingezet voor professioneel succes.

Talentgerichte Matching

“Traditionele CV’s en functieomschrijvingen zijn vaak niet voldoende om de perfecte match te vinden in de hedendaagse arbeidsmarkt,” zegt Jan-Willem Brandt, medeorganisator van het evenement en onderdeel van het Leerwerkloket. “Daarom gebruiken we een online talentenlijst tijdens de inschrijving om zowel werkgevers als werkzoekenden beter op elkaar af te stemmen. We kijken verder dan diploma’s en ervaring; we richten ons op de unieke vaardigheden en talenten van elk individu.”