Talent gezocht voor hiphop jazz crossover

Nijmegen, 25 oktober 2012

TALENT GEZOCHT VOOR HIPHOP JAZZ CROSSOVER

Na drie succesvolle hiphop projecten, Proef!, Keizersnede en Class Dismissed, neemt Stichting PAN dit jaar het initiatief voor de slagroom op de taart: een crossover tussen de beste hiphop en de beste live jazz! We zoeken de grootste hiphoptalenten, zowel rappers als producers, uit Gelderland en Overijssel, die zin hebben om het komende jaar aan de slag te gaan met professionele hiphop artiesten en jazz muzikanten om een crossover album te maken, op te nemen en ermee op tour te gaan!

We vragen van je om een jaar lang wekelijks deel te nemen aan bijeenkomsten en repetities en daarvoor andere dingen aan de kant te zetten. Je krijgt er een serie masterclasses van grote hiphopnamen, veel ervaring, uitbreiding van je netwerk en contacten, samenwerking met grote namen uit de hiphop en jazz wereld en een grotere naamsbekendheid als artiest voor terug. Wij bieden je coaching en professionele begeleiding als steun voor je eigen muzikale carrière.
Denk jij dat jij voldoende talent en inzettingsvermogen hebt, meld je dan vóór 5 november aan door een mail te sturen naar hiphop-jazz@hotmail.com.

Mail ons je naam en artiestennaam, adres, telefoonnummer, stuur links mee met eigen werk op het internet en vertel waarom en hoe graag je graag mee zou willen doen. Inschrijven betekent niet automatisch deelname aan het project. Na 5 november krijg je bericht van ons of je geselecteerd bent voor een gesprek. De gesprekken zijn op 8 en 15 november in Nijmegen. Daarna maken we bekend wie van jullie mee gaat doen aan de hiphop jazz crossover.