Tatanka special in The Matrixx, 8 nov


 
Tatanka special in The Matrixx met Headhunterz, Activator en Z&Z
Matrixx, 8 november 2008

Het was eigenlijk weer te lang wachten op weer eens een echt zwaar overstuurde beuknacht, maar nu is die er dan toch: De Tatanka Special van XXlerator in The Matrixx! Zaterdag 8 november gaat de hele tent op zijn kop, als Tatanka, plus een kleine brigade aan beukmeesters, de zaak volkomen plat gaan rossen met de ene dikke plaat na de andere. Headhunterz, Activator, Zatox en Zenith komen mee. Dat wordt eindelijk weer eens een nacht om volkomen los te gaan.

‘Music is my drug, I don’t need no other’, zei Tatanka onlangs op de Italiaanse televise. ‘Get the vibe right, know what you’re doing, get to know your crowd – being a deejay is not more complicated than that.’
Zou het echt zo simpel zijn? Als je Tatanka aan het werk ziet, zou je het bijna nog geloven ook. Maar iedereen die wel eens bij een feest met een waardeloze line up heeft gestaan, weet beter. Goed draaien, dat is een kunst. Goed je publiek aanvoelen, is een kunst. En de goede platen uitkiezen, is óók een kunst. En onze Italiaanse macho beheerst die kunsten als geen ander. Met kneiters van hits die vlekkeloos aan elkaar worden gemixt, in een tempo waar je echt niet makkelijk meer wegkomt. Lekker hoor. En dan zeker omdat hij ook nog eens Headhunterz, Activator, Zatox en Zenith meeneemt naar The Matrixx op 8 november.

XXlerator heeft een fameuze naam hoog te houden als het om een Übervet feestje gaat. Inmiddels heeft XXlerator een dikke reputatie opgebouwd: een mini-evenement, maar dan in een club. Met alles wat daar bij hoort: het juiste publiek, dikke decors en licht waar je netvlies van gaat duizelen. En dat elke editie opnieuw, want de crew van The Matrixx maakt zich er nooit makkelijk van af. Ook nu weer niet.

In de voorbespreking met Tatanka is lang en hard gediscussieerd, maar eigenlijk wilde hij en The Matrixx samen maar één ding: Tatanka de godganse nacht achter de decks. En dat is het dan ook geworden: Tatanka All Night Long! Oké, hij mag af en toe naar de wc, maar voor de rest blijft onze Italiaanse superheld waar hij zich het beste thuis voelt: achter de decks. Om samen met zijn hardstylematen een feest te gaan bouwen waar je lekker waus van wordt – van de muziek dan.
Zenith is gevraagd een puur early hardstyle setje te gaan brouwen, dus van hem mag je het pure spul verwachten. Headhunterz, Activator, Zatox, what more can we say. Dat je moe naar huis gaat. Ja. Dat je eindelijk weer eens een heel dik feest achter je kiezen hebt: Xxlerator Tatanka Special, op 8 november.