TechnotriXX – 100 % dansbare nacht, 7 juli

matrixx-2007-07-07-technotrixx.gif
Technotrixx ‘100 %’ zet dansbare nacht neer met Skils, Rodrigues en 2000 and One

Het is goed gesteld met techno in Nederland: er komen steeds meer goede technofeesten en zelfs een technofestival. En The Matrixx is zeer trots dat het met Technotrixx een belangrijke bijdrage kan leveren aan de waardering voor techno. Neem nou zaterdag 7 juli, als Technotrixx weer even lekker ‘100 % techno’ gaat, met Benny Rodrigues, 2000 and One, Bart Skils en Yasin Engwer! Echt een nacht voor een breed technopubliek – met pure, soms zelfs rauwe techno, in een omgeving die je tegenwoordig gerust een technotempel van formaat mag noemen: de zaal van Technotrixx.

Want Technotrixx is niet zo maar ‘weer een feestje erbij’ voor The Matrixx. De crew neemt techno uitermate serieus, net als de decorateurs en de geluid- en lichtmensen. Techno is nu eenmaal de muzikaal gezien waarschijnlijk belangrijkste stroming van de dance, en daar hoort een goed feest bij. Technotrixx 100 % Techno zal een breed publiek aanspreken. Dit is gewoon echt lekker voer voor de oren, en voer om te dansen. Lekker toegankelijk, lekker dik – techno uit de platenkoffers van Benny Rodrigues, 2000 and One en Bart Skils.
Een trio dat techno ademt, en dat weet dat het niet alléén moet gaan om experimenteren en samples. Neem nou 2000 and One – de sympathieke DJ die (terecht) naam maakte met zeer verteerbare techno op de grote feesten van Awakenings, waar hij steevast een hele set lang de mensen de vloer op kreeg. Op de betere feesten van Tomorrow is hij vaste DJ, en dat wordt je niet zomaar. Recent was hij te zien op Flockers, óók al met dik succes.
Bart Skils is in no time uitgegroeid tot de voorman van de Nederlandse techno – onder meer tot zijn eigen verbazing. Zijn stijl is energiek en subtiel tegelijk, zonder dat het de mensen van de dansvloer jaagt. Dat techno ook heel dansbaar is, bewijzen alle vier de DJ’s – Over Rodrigues hoeven feitelijk geen woorden meer worden te geschreven, dit is dikke techno ten voeten uit. Tot slot, uit de contreien van The Matrixx komt nieuwkomer Yasin Engwer, die meerdere stijlen kan combineren, maar met techno altijd het lekkerst uit de hoek komt.
Technotrixx is hard op weg een echt belangrijke bestemming te worden voor de serieuze technominded fan. Beter! Maar Technotrixx laat óók zien dat het echt niet per se ondansbaar en duister hoeft te zijn. 100 % Techno op 7 juli wordt weer zo’n nacht waarvan je achteraf alleen maar heel blij bent geweest dat je er was. Om de muziek, de unieke sfeer en de DJ’s die er niet enkel voor hun brood staan, maar voor de fun met hun publiek. Proef die unieke sfeer in The Matrixx, op zaterdag 7 juli.

Entrance 15,- euro
Doors open from 22.00 till 05.00
Age 20+