Theatergroep Zonder Voorbehoud is verhuisd, 6 feb

Zonder Voorbehoud is verhuisd!!!

Na jarenlang Cultureel Centrum Doornroosje als thuisbasis te hebben gehad, is de enthousiaste theatersportgroep Zonder Voorbehoud verhuisd naar een nieuwe zinderende locatie. In het nieuwe pand van Grote Broer Kunsteducatie zal het energieke spel, de zoektocht naar de verdiepende theatrale laag en het zangtalent van deze veelzijdige theatersportgroep tot ongekende hoogte stijgen!

Wilt u ook de hoogte in?
Dan is deze theatersportvoorstelling zeker de moeite waard om bij te wonen!

Theatersport is een dynamische vorm van acteren. Het publiek roept de suggesties en de spelers maken er een scène van. Zonder decor of tekst nemen twee teams van acteurs elkaars uitdagingen aan. Samen met de improviserende muzikant, de flitsende presentator en de immer norse, maar rechtvaardige rechters, staat een avondje theatersport garant voor een paar uur onbekommerd genieten en lachen.

Zonder Voorbehoud is één van de bekende Nijmeegse theatersportgroepen, die al jaren met veel succes in Nijmegen optreedt. Ook dit keer dagen zij een ander theatersportteam uit om ontroerende, grappige of hilarische verhalen te maken, met uw suggesties.

Datum: vrijdag 6 februari 2009
Tijd: 20.30 u. Kassa open: 20.00 u.

Grote Broer Kunsteducatie
Theaterzaal
Prins Hendrikstraat 7
6521 AV Nijmegen

Prijs: € 6,50
Reserveren: info@zondervoorbehoud.nl of 024 – 3230499
Meer info: www.zondervoorbehoud.nl