Theatersportgroep Zonder Voorbehoud, 3 april

Zonder Voorbehoud vs Kunst en Vliegwerk uit Arnhem!
 
Spring is in the air! Na maanden van sneeuw, ijzel en kou is er eindelijk weer wat warmte in de lucht. De enthousiaste theatersportgroep Zonder Voorbehoud voelt deze lentekriebels ook en zal deze vorm geven in wederom een spetterende theatersportwedstrijd. In het nieuwe pand van Grote Broer Kunsteducatie stijgt het energieke spel, de zoektocht naar de verdiepende theatrale laag en het zangtalent van deze veelzijdige theatersportgroep tot ongekende hoogte! 

Voelt u het ook kriebelen?
Dan is deze theatersportvoorstelling zeker de moeite waard om bij te wonen!

Theatersport is een dynamische vorm van acteren. Het publiek roept de suggesties en de spelers maken er een scène van. Zonder decor of tekst nemen twee teams van acteurs elkaars uitdagingen aan. Samen met de improviserende muzikant, de flitsende presentator en de immer norse, maar rechtvaardige rechters, staat een avondje theatersport garant voor een paar uur onbekommerd genieten en lachen.

Zonder Voorbehoud is één van de bekende Nijmeegse theatersportgroepen, die al jaren met veel succes in Nijmegen optreedt. Dit keer dagen zij Kunst en Vliegwerk uit Arnhem uit om ontroerende, grappige of hilarische verhalen te maken, met uw suggesties.

Datum: vrijdag 3 april 2009
Tijd: 20.30 u. Kassa open: 20.00 u.

Grote Broer Kunsteducatie
Theaterzaal PH7
Prins Hendrikstraat 7
6521 AV Nijmegen

Prijs: € 6,50 C4J-pas: € 5,50
Reserveren: info@zondervoorbehoud.nl of 024-3230499
Meer info: www.zondervoorbehoud.nl