“Thjum Arts presenteert ‘Tijdloos Genot’ in De Lindenberg – Een Verfrissende Kijk op Cabaret

De getalenteerde cabaretier en stand-upcomedian Thjum Arts, geboren in 1993 te Nijmegen, heeft na zijn overwinning van zowel de jury- als publieksprijs op het Cameretten Festival in 2021, besloten een nieuw pad in te slaan. Dit resulteerde in zijn eerste avondvullende show ‘Tijdloos Genot’, die op 30 november 2023 in De Lindenberg te zien zal zijn.

Thjum staat bekend om zijn unieke stijl en de voorliefde voor diepgang, wat hem niet alleen lachsalvo’s oplevert, maar ook een trouw publiek. Zijn show ‘Tijdloos Genot’ belooft een mix van persoonlijke verhalen, actuele gebeurtenissen en reflecties op de tijdsgeest, allemaal met een kenmerkende droogkomische twist. Arts, die de kunst van het balanceren op de grenzen van zijn persoonlijkheid beheerst, gelooft in het verkennen van het imperfecte: “Perfectie is saai om naar te kijken.”

Voordat hij het podium bestormde, verkende Thjum de wereld van Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, na zijn VWO. Zijn ware passie vond hij echter buiten de collegezalen, wat leidde tot een carrièreswitch naar comedy. Zijn eerste optreden in Club Toomler in Amsterdam was het startpunt van vele optredens die volgden.

Na het stopzetten van zijn studie Politicologie, startte hij met Culturele Maatschappelijke Vorming, een ervaring die hem zowel persoonlijk als professioneel verrijkte. Zijn werk in sociaal werk en comedy ging hand in hand, waarbij beide gebieden elkaar aanvulden en hem hielpen groeien.

De show ‘Tijdloos Genot’ markeert een mijlpaal in Thjums carrière, waarbij zijn overwinning op Cameretten een springplank was naar professionele comedy. Kaartjes voor deze onmisbare voorstelling zijn verkrijgbaar via www.delindenberg.com/thjum. Locatie: Ridderstraat 23, 6511 TM Nijmegen. Aanvang: 20.30 uur.”