Timo de Jong: Een Muzikale Belofte bij De Brauerij

De Brauerij in Kranenburg-Niel, gelegen aan de Mehrer Straße 1, kondigt met trots een optreden aan van het opkomende muzikale talent Timo de Jong. Op zondag 14 januari om 15:00 uur betreedt hij het podium, een artiest die eerder het voorprogramma verzorgde van bekende artiesten als Danny Vera en Gregory Page.

Timo de Jong de brauerij

Timo’s recente album “Heart At Rest” illustreert zijn passie en toewijding aan de muziek. Met het klassieke levenspad van een muzikant – veel optreden en bescheiden inkomsten – leeft Timo zijn droom. Zijn liefde voor het country folk genre, herinnerend aan grootheden als Jim Reeves, Waylon Jennings en Merle Haggerd, resoneert door in zijn werk. Het bijzondere aan Timo’s muziek is de transformatie van fijnzinnige arrangementen naar tijdloze popnummers. Zijn nummers, die zowel persoonlijk zijn als universeel resoneren, worden gebracht met een vleugje humor, wat zorgt voor een boeiende en vermakelijke ervaring voor het publiek.

De toegangsprijs voor dit niet te missen optreden is € 10. Om verzekerd te zijn van een goede zitplaats wordt aangeraden om van tevoren te reserveren via de cultuuragenda op de website van De Brauerij. Mis deze kans niet om Timo de Jong, een unieke stem in de muziekwereld, live te ervaren.