Amusementspark Tivoli kidsclubpartner van N.E.C.

Nijmegen, 19 juni 2007

Het enige echte amusementspark uit de buurt, park Tivoli uit Berg en Dal, is sinds deze week officieel partner van de N.E.C. Juniors, de kidsclub van N.E.C. De samenwerking maakt het mogelijk dat alle N.E.C. Juniors een keer per jaar te gast zijn bij het speelpark, waarbij mascotte Bikkel en een aantal N.E.C. spelers natuurlijk ook komen! De eerste keer dat deze dag gepland staat is woensdag 4 juli. N.E.C. en park Tivoli gaan daarnaast de krachten bundelen om jonge N.E.C. fans enthousiast te maken voor het speelpark en bezoekers van het park te interesseren voor het voetbal van de Nijmeegse trots.

Zowel Bianca de Bruin (Tivoli) als Bas van Rossum (N.E.C.) zijn erg tevreden met het sluiten van deze samenwerkingsovereenkomst. Marketing manager De Bruin geeft toelichting: “Een sportieve toekomst van de jeugd uit de Regio Nijmegen hebben we erg hoog in het vaandel staan en daar past ons park natuurlijk prima bij. Sporten, bewegen en samen plezier maken zijn slechts enkele raakvlakken met voetbalclub N.E.C. en ons bedrijf. Dan is het logisch dat we bijna niet om een samenwerking heen kunnen! Ons park is zowel bij mooi als slecht weer een perfecte plek voor de jeugd van 2 tot 12 jaar en dat moet iedereen weten! Voor meer informatie, www.parktivoli.nl.

Van Rossum benadrukt de rol van N.E.C. om als profclub meer te doen voor de regio. “N.E.C. is maatschappelijk erg betrokken bij de jeugd bijvoorbeeld via projecten op basisscholen en middelbare scholen, maar wij willen onze jonge fans samen ook veel lol en plezier bieden met leuke activiteiten en daarvoor kunnen we bij park Tivoli uitstekend terecht. Als het voetbalseizoen bij ons stil ligt in de zomer hebben we natuurlijk nog steeds activiteiten en als je ziet hoe gezellig druk het dan is in park Tivoli, dan is dat fantastisch!”

Park Tivoli heeft tal van attracties, waaronder een achtbaan, een spookhuis, botsauto’s en je kunt er vliegen tot 5 meter hoog met de bijtjes in de Bee Bee. Ook als je het liever rustig aan wilt doen, heeft park Tivoli voor iedereen wat zoals de treintjes, het minireuzenrad, het superslide luchtkussen en nog veel meer. Omdat het park redelijk compact is, kun je zo overstappen van de ene naar de andere attractie. Wil je meer weten over de N.E.C. Juniors of je aanmelden voor slechts 15 euro per jaar, kijk op www.nec-nijmegen.nl  (N.E.C. Juniors gedeelte) of kom naar het McDOS Goffertstadion!

Bron: N.E.C. Nijmegen