Tranceclassixx in de Matrixx, 29 nov


 
http://nl.youtube.com/watch?v=k1aRKdnjZrs&feature=related
  
Matrixx, 29 november 2008. 22.00 uur
 
Om maar eens te beginnen met de kneiter van een hit van Solarstone. En dan weet je ook meteen wat je kunt verwachten op de laatste Tranceclassixx van het Matrixx dit jaar, en wel op zaterdag 29 november. Rank1, Ton TB, Jochen Miller en Marc Simz gaan de tranen uit je ogen draaien, gaan je meenemen op een trance snoepreisje en gaan gezamenlijk met Solarstone zorgen voor de definitieve terugkeer van het pure trancegevoel. En wat zou deze Tranceclassixx zijn zonder jou?
 
Liquid State, Sebatu, Skyscraper, Space Kittens, Young Parisians, Z2, het maakt niet uit hoe je Solarstone aanspreekt op zaterdag 29 november. Het is één en dezelfde man, één van de meest getalenteerde producers op de wereldbol: Rich Mowatt. Bekend van de ene trancehit na de andere: Solar Coaster,  Speak in Sympathy (2004), Eastern Sea (2005), Like A Waterfall (2006) & The Calling.
 
Ze staan in diverse remixes op platen van Ferry, Tijs, Johan, Armin en Paul. Dus dan weet je het wel. Sterker nog, de allereerste persingen van een nieuwe vinyl van Solarstone gaan per aangetekende expresse post naar deze grote DJ’s – op hun verzoek dan wel te verstaan. En als je dan denkt dat dit verhaal niet meer positiever kan, dan is er nog de extra mededeling – opgelet – dat Solarstone een aantal van zijn nieuwe albums meeneemt naar The Matrixx – om gratis uit te delen, en dan niet alleen op het VIP-podium!
 
Rank1, Ton TB, Jochen Miller en Marc Simz vergezellen onze Britse held. Rank1 is de goede wijn die geen krans behoeft – De Goey en Bervoets zijn niet alleen zelf uitvoerder van grote trancehits, maar schreven ook talloze top-10 noteringen voor liefhebbende collega-DJ’s. De laatste jaren werken ze graag samen met goede trancevrienden, wat onder meer resulteerde in de geweldige track ‘And Then’ met Jochen Miller. Hey, laat die er nou toevallig ook zijn op 29 november!
 
Ton TB komt op veler verzoek, en daar voldoet The Matrixx graag aan. Immers, Tranceclassixx is een party die grotendeels wordt bepaald door de bezoekers. En die komen inmiddels van ver weg om weer eens dat echte lekkere trancegevoel te ervaren.
 
Tranceclassixx gaat dit jaar dus heel waardig afsluiten en een legende als Solarstone is een snoepje dat geen trancefanaat zichzelf zou moeten ontzeggen. Hoeft ook niet, want je bent welkom op zaterdag 29 november in The Matrixx. En om er helemaal zeker van te zijn dat je erbij bent, kun je alvast op www.matrixx.nl/ je kaarten bestellen.
 
Tot de 29e! 
 
 
Rubriek Muziek