Verhuizing consultatiebureau Jacobslaan

15 juni 2007


Consultatiebureau Jacobslaan verhuist tijdens verbouwing
Tijdelijke bezoekadres GGD om de hoek 
 
Het consultatiebureau aan de St Jacobslaan in Nijmegen verhuist op 28 juni as. naar de Heidebloemstraat. Aanleiding is de verbouwing van het pand aan de Jacobslaan, waar een gezondheidscentrum wordt gevestigd. De bedoeling is dat het consultatiebureau over een jaar weer terugkeert naar de vernieuwde locatie.
 
Het tijdelijke consultatiebureau is gevestigd in het schoolgebouw aan de Citroenvlinderstraat, dat op dit moment dienst doet als Turks cultureel centrum. De ingang van het consultatiebureau is niet aan de Citroenvlinderstraat, maar aan de Heidebloemstraat. Deze ingang heeft geen huisnummer, maar bevindt zich naast de gymzaal op Heidebloemstraat nummer 75.
 
Het inloopspreekuur voor het consultatiebureau blijft ongewijzigd: iedere dinsdag van 13-14h.
Ook het inloopspreekuur voor inhaalvaccinaties wordt op hetzelfde tijdstip voortgezet: iedere 1e woensdag van de maand tussen 15-16h (alleen het inloopspreekuur van augustus vervalt). Voor het maken van een afspraak geldt hetzelfde nummer als altijd: 024-329 71 11, bereikbaar tussen 8.30 en 14.00 uur. 
 
 
Zie voor een overzicht van geneeswijzen, praktijken  en adressen de rubriek Gezondheid van Nijmegen Online, www.nijmegenonline.nl