Vernielingen station Wijchen

Wijchen, 27-02-2009 • In de nacht van dinsdag op woensdag zijn op het station aan het Stationsplein in Wijchen verschillende vernielingen aangericht. De politie is op zoek naar getuigen.

In de bewuste nacht tussen 02.00 en 03.00 uur werden een aantal ruiten van station Wijchen ingegooid. Ook werden vernielingen rondom het stationsgebouw gepleegd o.a. aan de ticketautomaat een bankje en een aantal gestalde fietsen. Ook werden er een aantal fietsen in de brand gestoken. De brandweer wist erger te voorkomen.

 

Er zou volgens een getuige sprake zijn van een groepje van een man of tien in de leeftijd van ongeveer 16 jaar. De groep is na de vernielingen op het station in de richting gelopen van de Meerkoetstraat en de Tunnelweg. Op de Tunnelweg werden ook vernielingen aangericht.

 

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meldt dit dan bij de politie van team Wijchen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.