Walking Hockey Seizoen Opent Weer bij HCQZ: Een Ideaal Sportaanbod voor Senioren

Hockeyclub QZ (HCQZ) kondigt met enthousiasme het begin aan van een nieuw seizoen Walking Hockey. Vanaf dinsdag 19 september kunnen senioren en anderen die geïnteresseerd zijn in een lager tempo van hockey, samenkomen voor sport en gezelligheid.

walking hockey nijmegen hcqz

Wat is Walking Hockey?

Walking Hockey is een aangepaste vorm van hockey speciaal ontworpen om op een lager tempo te spelen. Deze versie van de sport is uitermate geschikt voor senioren of voor degenen die op een meer ontspannen manier willen genieten van het spel. De focus ligt op gezelligheid en verantwoord bewegen, waardoor het een perfecte keuze is voor mensen die sociaal actief willen blijven terwijl ze sporten.

Hoe Ziet een Dag Eruit?

De dag begint met een gezellig kopje koffie of thee om 10:45 uur. De training start daarna om 11:00 uur en duurt een uur. Dit schema biedt voldoende tijd voor zowel sport als sociale interactie, waardoor deelnemers het beste van beide werelden kunnen ervaren.

Kosten en Aanmelding

De kosten voor deelname zijn 50 euro per seizoenshelft, die 10 trainingen omvat. Aanmelden kan eenvoudig via de website van HCQZ: Aanmelden voor Walking Hockey.

Eerste Indruk?

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar hoe een Walking Hockey-sessie eruitziet, biedt HCQZ een impressie via een filmpje van vorig jaar: Bekijk de Walking Hockey video.