Website voor bewonersgroepen Lindenholt

Nijmegen, 17 oktober 2007

De bewonersgroepen uit Lindenholt hebben sinds kort een eigen website. Die werd op dinsdag 9 oktober door wethouder Paul Depla geopend tijdens de vergadering van de bewonersgroepen uit Lindenholt.

Deze website is op verzoek de Wijkmanager Michiel ten Dolle door een groep vrijwilligers uit Lindenholt opgezet.

De website heeft als doel om alle informatie van en over Lindenholt te bundelen, de samenwerking te verbeteren en dit zichtbaar te maken voor iedereen. Gekozen is voor links naar andere websites of korte informatieve teksten.

Iedereen die iets zoekt over Lindenholt kan het op deze website vinden. Per wijk is bovendien aangegeven welke bewonersgroepen actief zijn en welk comité een eigen website heeft. Ondernemers hebben de mogelijkheid hun bedrijf te presenteren. Er zijn links naar instellingen op het gebied van gezondheid en welzijn, kinderboerderijen, kerken, scholen, sport, politie en gemeente (wijkwethouder, wijkmanager, wijkbeheerder, wijkcentra). Ook bevat de site informatie over winkelroutes, openingstijden, markten en vervoer per bus, trein en taxi’s.

Zoals de webmasters al aangeven op hun site: het begin is gemaakt, maar de belangrijkste informatie moet eigenlijk uit de wijk komen. Iedereen die actueel nieuws heeft voor of over Lindenholt of één van de wijken, kan dit mailen naar info@lindenholt.info zodat hun bericht opgenomen kan worden.

Kijken dus op www.lindenholt.info

Bron: Gemeente Nijmegen  – Informatie Nijmegen