What the Fuck! – 16+ Matrixx, 7 nov


  
What the Fuck! – Matrixx, 7 november 2008
  
En dat ga je nog vaak zeggen als je op de nieuwste party in The Matrixx komt. What the fuck! What een dikke deco! What een vette sound! What een lekkere line-up! En what een lekker jong publiek. Want de nieuwste party What the Fuck gaat op vrijdag 7 november vlammend van start met Don Diablo, Bart B More, en Funk D, waarbij de duidelijke aantekening: toegang vanaf 16 jaar!
 
Het is een veel gehoorde klacht van een iets jonger publiek: je kan nergens terecht voor een echt brute danceparty. Daar gaat The Matrixx overtuigend een eind aan maken met What the Fuck! WTF wordt een volwassen party, voor een iets jongere partycrowd. Met alles erop en eraan, dat dan weer wel! Dus met onze noordelijke held Don Diablo als headliner, om maar meteen ruig van start te gaan. Met de technisch volmaakte skills van Bart B More en de zware, zware funky sound van Funk D.
What the Fuck! gaat vanaf de allereerste editie dus voor goud, voor dansbaar, voor excellent en voor bruisend.
Wat er gebeurt, is dat de bezoekers een volmaakte, Übervette party voor hun kiezen krijgen, met een dikke bass en een zwaar dansbaar accent. Waar trouwens ook nieuwe DJ’s hun debuut mogen maken, zoals dat ook zal gebeuren op deze vrijdag 7 november. Daar wil je absoluut bij zijn, want WTF heeft de ambitie het meest dansbare en jonge feest van oost Nederland te worden. En hoe zou dat kunnen zonder jou?

Party info:
Friday 7 November 2008
Doors open from 21.00 till 04.00
Entrance 10 euro
Age 16+
  
 
Rubriek Uitgaan