“Wil je niet missen: Pasar Malam Asia komt weer naar Nijmegen!”

Nijmegen – Vind je het heerlijk om te genieten van de Aziatische cultuur, maar zijn verre reizen niet haalbaar? Dan hebben we goed nieuws! Pasar Malam Asia, de meest sfeervolle Aziatische markt van het jaar, komt terug naar Nijmegen. Van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober 2023, zal de Jan Massinkhal in Nijmegen omgetoverd worden tot een klein stukje Indonesië.

Event_overzichtsfoto_2023 pasar malam asia nijmegen

Wat is er te doen?

Wandel langs de kraampjes vol unieke producten uit diverse werelddelen, geniet van de aangename aroma’s van exotisch eten en drinken, of waag je aan een ontspannende massage. Uiteraard wordt de sfeer compleet gemaakt met live muziek en dansshows vanuit verschillende Aziatische culturen, waaronder Indonesië, Tahiti, en Hawaii.

Veel voor Weinig!

De entreeprijs blijft ondanks stijgende kosten betaalbaar: slechts € 8,50 per persoon. Dit is inclusief gratis parkeren en gratis gebruik van de toiletten! Voor de echte liefhebbers is er een 3-dagenkaart beschikbaar voor maar € 19,50. Daarnaast zijn er heerlijke snacks te verkrijgen vanaf slechts € 1,50.

Proef, Geniet, en Beleef!

Een bezoek aan Pasar Malam Asia belooft een dag vol vermaak, cultuur, en smaakexplosies voor iedereen. En dat allemaal zonder de lasten van een jetlag of dure vliegtickets!


Toegangstickets zijn zowel online als aan de deur te koop. Het kopen van een online ticket bespaart je echter de tijd van het wachten in de rij bij de kassa.

Voor meer informatie, bezoek Pasar Malam Asia.