Xxlerator Jump Edition – Belgische top, 21 juli

matrixx-2007-07-21-xxlerator-junp.gif
Xxlerator Jump Edition haalt Belgische top naar The Matrixx

Niet vanwege de hype, maar omdat Jump juist weer eens een goed feest verdient: zaterdag 21 juli is het vrij baan voor XXlerator Jump Edition, met Da Boy Tommy vs Da Rick, Genius vs Mystery, Lobotomy inc Live, Playboyz vs Tek Soldierz en Devon K.

Al lang voordat de hype los barstte, kon er in The Matrixx al flink worden los gegaan op de vrolijke jumpvarianten – toen ook al vooral uit België afkomstig. Inmiddels is Jump wijd en zijd verspreidt, en wordt het weer eens tijd voor een kwalitatief echt goed Jump-feest. En dat kwaliteitsstempel mag gerust worden gedrukt op XXlerator Jump Edition op 21 juli in The Matrixx.
Een paar DJ’s even belicht: Da Boy Tommy is een van de grote pilaren in de hedendaagse jumpscene. De Belg die samen met Da Rick draait en een live-act heeft, is de drijvende kracht achter het Jumper Records label dat toonaangevend is op het gebied van jumpstyle. In Nederland heeft Da Boy Tommy op praktisch alle grote podia gestaan waar jump maar gedraaid wordt. Decibel, Pussy Lounge, XXlerator en Q-Base bijvoorbeeld.
DJ Genius is een echte club-DJ die van vele markten thuis is. Hij draait net zo makkelijk een energieke jump set als een early rave. Genius maakte naam als vaste DJ in het Heartbeat Cafe in Rotterdam waar hij ontdekt werd door B2S. Lobotomy Inc. tekende met zijn live-act al voor draaiplekken op Qrimetime, Hard Bass en XXlerator live, Emporium en Defqon1. Zijn fanbase groeit gestaag, en terecht.
En dan is er nog niet gesproken over Genius, Mystery, het eigen Nederlandse jumptalent Playboyz, de Belgische vrienden Tek Soldierz en Devon K. Hoeft ook niet, want op deze XXlerator Jump Edition gaat het – zoals altijd – niet zozeer om de DJ achter de draaitafels.
Nee, dan gaat het toch echt méér om wat deze DJ’s kunnen bereiken met hun juiste platenkeus, feilloze opbouw en de ‘connection’ met het publiek op de bekende dansvloer van The Matrixx. Want XXlerator is vanaf het prille begin een feest waar het om de samenhang tussen partypeople en de muziek gaat – en dan natuurlijk wel in de dikke ambiance van de beste danceclub van het land. XXlerator Jump Edition laat op 21 juli weer eens heel duidelijk zien waar het om draait bij een werkelijk goed feest: een dikke locatie, die uit zijn voegen barst van de muziek.

Party-Info:
Doors open from 22.00 till 00.00
Entrance E 13,- (doorsale only)
Age: 20+