Dik verjaardagsfeest voor 5-jarige XXlerator

matrixx-2007-08-04-xxlerator_5years.jpg
The Matrixx, zaterdag 4 augustus 2007

Je kunt het over veel zaken in de dance oneens zijn, maar niet dat XXlerator er de afgelopen vijf jaar dik niet in is geslaagd om een van de aller, allerbeste clubavonden van Nederland neer te zetten! En natuurlijk hoort daar een heel dikke birthday bash bij: XXlerator 5 years. Op zaterdag 4 augustus met Headhunterz, Donkeyrollers (live), Trilok & Chiren, Daniele Mondello en Zany…. het stevige knalwerk dus, waarbij The Matrixx extra fraai uitpakt. Want als er een verjaardag van XXlerator wordt gevierd, dan gaat dat natuurlijk wel even heel dik gebeuren.

In vijf jaar tijd is XXlerator uitgegroeid van een ‘kleine’ clubnacht met voornamelijk hardstyle, naar het mini-evenement dat het vandaag de dag is. Met steevast uitverkochte avonden, het grootste en meest populaire podium tijdens Emporium en een rij DJ’s die gewoonweg fenomenaal is, heeft XXlerator iets neergezet waar The Matrixx trots op is.

“Vanaf het eerst begin hadden we bij The Matrixx al het gevoel dat dit een heel bijzondere clubnacht kon worden,” zegt David Brons van The Matrixx. “Natuurlijk is XXlerator ontstaan op het moment dat hardstyle echt populair werd, maar ik denk dat maar weinigen konden vermoeden dat het zo groot en geliefd zou worden. We hebben met XXlerator dan ook een echte thuisbasis voor de hardstyle-liefhebber willen creëren, en ik denk dat dit behoorlijk goed gelukt is. Als ik kijk naar de rij DJ’s die al zijn geweest, dan is dat echt ongelofelijk. Iedereen die er toe doet heeft wel op XXlerator gedraaid. Maar bovenal zijn we ontzettend trots op de sfeer die de bezoekers met elkaar neerzetten: het gaat om de muziek, dat is wel heel duidelijk als je op een XXlerator avond bent.”

Op zaterdag 4 augustus zal dat niet anders zijn. Een heel verhaal houden over de line-up is waarschijnlijk tamelijk overbodig. Zowel de Headhunterz als de Donkeyrollers zijn de afgelopen paar jaar uitgegroeid tot een heuse hype – en dat is nog eens terecht ook. Trilok, Chiren, Mondello, Zany, jazeker, het zijn natuurlijk wel de hoofdstukken uit de scène. Terecht dat ze een feestje komen vieren op deze XXlerator 5 years. En dat feestje, dat bouwen ze dan gewoontegetrouw graag met de trouwe bezoekers!

Party info:
Doors open form 22.00 till 05.00
Entrance E 15,-
Age 20+